Sos verde romanesc

Printeaza

Sos verde romanesc

Ingrediente:Sos verde romanesc

  • 50 g piure de spanac
  • puţin Maggi
  • 1 legătură tarhon
  • 1 lingură smîntînă
  • nucşoară
  • sare
  • 1/4 l sos alb
  • 40 g file fiert

 

Mod de preparare:

Pireul de spanac se face din foi de spanac bine spălate şi se fierbe în apă cu sare, numai 5- 6 minute (să rămînă verde).

Sosul alb se fierbe 4 minute cu foile de tarhon tocat, Maggi, nucşoara rasă şi fileul tocat mărunt.

Se ames­tecă cu pireul de spanac şi smîntînă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.