Sos verde cu capere murate

Printeaza

Sos verde cu capere murate din: patrunjel verde, busuioc verde, menta proaspata, marar verde, usturoi, capere murate, ulei de masline, sare.

Ingrediente:Sos_verde_cu_capere_murate

  • 1 legatura patrunjel verde
  • 1 legatura busuioc verde
  • 1 legatura menta proaspata
  • 1 legatura de marar verde
  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri capere murate
  • ulei de masline
  • sare

 

Mod de preparare:

Speli cu grijă, sub jet de apă  rece, toate ierburile aromate, apoi le toci mărunt şi le aşezi într-un castron încăpător. Adaugi usturoiul curătat de coajă, tocat mărunt sau zdrobit, caperele murate, coaja  şi zeama limei.

Condimentezi cu sare, după gust, adaugi ulei de măsline, amesteci pubg şi laşi apoi sosul acoperit, la frigi-der, pentru a se amesteca şi armoniza aromele. Il pod folosi la asezonarea frigăruilor, sau a fripturilor de miel sau vită preparate pe grătar sau în cuptor.

Sos verde cu capere murate

Sos_verde_cu_capere_murate

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.