Sos verde cu capere murate
PrinteazaSos verde cu capere murate din: patrunjel verde, busuioc verde, menta proaspata, marar verde, usturoi, capere murate, ulei de masline, sare.
Ingrediente:
- 1 legatura patrunjel verde
- 1 legatura busuioc verde
- 1 legatura menta proaspata
- 1 legatura de marar verde
- 2 catei de usturoi
- 2 linguri capere murate
- ulei de masline
- sare
Mod de preparare:
Speli cu grijă, sub jet de apă rece, toate ierburile aromate, apoi le toci mărunt şi le aşezi într-un castron încăpător. Adaugi usturoiul curătat de coajă, tocat mărunt sau zdrobit, caperele murate, coaja şi zeama limei.
Condimentezi cu sare, după gust, adaugi ulei de măsline, amesteci pubg şi laşi apoi sosul acoperit, la frigi-der, pentru a se amesteca şi armoniza aromele. Il pod folosi la asezonarea frigăruilor, sau a fripturilor de miel sau vită preparate pe grătar sau în cuptor.
Sos verde cu capere murate
Pofta buna!