Sos tartar de casa

Printeaza

Sos tartar de casa din: ridichi, castraveti murati, capere, mustar dijon, maioneza.

Ingrediente: Sos_tartar_de_casa

  • 100g de ridichi
  • 4 castraveciori muraţi, tocaţi
  • 1 linguriţă de capere
  • 1/2 linguriţă de muştar djion
  • 3 linguri de maioneză

Mod de preparare:

Dă pe râzătoare sau toacă fin ridichile şi aşază-le pe un prosop curat de bucătărie. Stoarce-le pentru a înlătura lichidul în exces, apoi amestecă ridichile cu castraveciorii şi caperele.

Adaugă muştarul şi maioneza, amestecă şi asezonează. Serveste, dupa preferinta.

Sos tartar de casa

rp_Sosuri2.jpg

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.