Sos tartar cu capere

Printeaza

Sos tartar cu capere

Ingrediente:Sos tartar cu capere

  • 300 g maioneză
  • 50 g ceapă
  • 50 g capere sau 1 legătură tarhon
  • 50 g muştar
  • 1 g piper
  • sare

 

Mod de preparare:

La maioneză se adaugă ceapă tocată foarte mărunt, după ce mai înainte a fost spălată şi stoarsă de apă.

Se mai adaugă muştar, piper şi sare după gust. Cine doreşte poate adăuga tarhon tocat mărunt sau capere.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.