Sos spaniol rece I

Printeaza

Sos spaniol rece I

Ingrediente:Sos spaniol rece I

  • 400 g maioneză
  • 200 g piureu de roşii
  • 100 g sardele
  • 1/2 legătură tarhon (sau capere)
  • 1 g piper
  • sare

 

Mod de preparare:

La maioneză se adaugă piureu de roşii crude şi bine scurse de zeamă. Se toacă mărunt sardelele şi tarbonul, se amestecă bine şi se potriveşte de sare şi piper.

Se serveşte la ouă, peşte şi carne.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.