Sos Solferino

Printeaza

Sos Solferino

Ingrediente:Sos Solferino

  • 80 g unt
  • 1 lingură pesmet de casă
  • 2 linguri Maggi (sau esenţă de carne)
  • 1 legătură pătrunjel
  • 1/2 lămîie
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Pesmetul şi untul se rumenesc şi se sting cu zeama de lămîie şi esenţa de carne.

Se adaugă sare, piper şi pătrunjel tocat. Acest sos se serveşte cu pre­parate de peşte rasol, fileuri de peşte .

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.