Sos salsa pentru gratar

Printeaza

O reteta de sos salsa pentru gratar din: lamai, ulei de masline, cimbru, patrunjel, ceapa verde si salata verde creata.

Ingrediente:

  • 2 lamai, coaja si zeama
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 lingura cimbru proaspat
  • 1 legatura de patrunjel, tocat
  • 4 cepe verzi, taiate rondele fine
  • 1 legatura salata verde creata, tocata foarte fin

 

Mod de preparare:

Intr-un bol incapator, amesteca toate ingredientele de mai sus, asezoneaza cu sare si piper proaspat macinat si serveste imediat cu carnea proaspat fripta pe gratar.

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.