Sos rosu

Printeaza

Sos rosu din: faina, morcov, patrunjel, ceapa, bulion, unt.Sos rosu

Ingrediente:

  • 1 lingura de faina
  • 1 radacina de morcov
  • 1 patrunjel
  • 1 ceapa
  • 1 lingura bulion de rosii
  • 1 1/2 lingura unt

 

 

Mod de preparare:

lingura de faina se rumeneste cu aceeasi cantitate de unt sau untura pina capata culoare cafenie.

Se amesteca apoi cu bulion de rosii si se subtiaza cu 2 pahare supa de carne.

Se adauga zarzavat si ceapa taiate si usor prajite si se fierbe la foc mic timp de 20-30 minute.

Dupa aceea se da prin sita se sareaza si se adauga o bucatica de unt proaspat

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.