Sos remulat

Printeaza

Sos remulat din: maioneza, castraveti murati, oua, patrunjel, tarhon, piper, mustar, otet, sare.

Ingrediente:Sos remulat

  • 700 g maioneză
  • 300 g castraveţi muraţi
  • 3 ouă fierte
  • 3 legături de pătrunjel
  • 300 g tarhon
  • 2 g piper
  • 100 g muştar
  • 25 ml oţet
  • sare după gust

 

Mod de preparare:

În maioneză se adaugă muştarul, castraveţii tăiaţi cubuleţe, pătrunjelul şi tarhonul tocate mărunt, piperul măcinat, ouăle tăiate cubuleţe şi oţetul şi sarea.

Acest sos se serveşte la preparate din peşte, ouă şi legume.

Sos remulat

IMG_9272

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • sos remulat

1 comentariu

  1. Maria Antonescu

    E bun sosul asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.