Sos polonez (varianta)

Printeaza

Sos polonez

 

Ingrediente:Sos polonez (varianta)

  • 100 g unt
  • 3/4 lingură făină
  • sare
  • zahăr
  • 1/2 1 supă
  • 1 pahar vin roşu
  • 40 g stafide roşii
  • 30 g migdale prăjite

 

Mod de preparare:

Se face un rantaş blond din 50 g unt şi făină şi se stinge cu supa şi vinul.

Apoi se fierbe 20 minute, cu stafidele şi migdalele măcinate sau pisate şi se pune restul de unt.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.