Sos

Printeaza

Sos 

Ingrediente:Sos

  • 60 g unt
  • 1/4 fir praz
  • 1/4 lingură făină
  • 40 g costiţă afumată
  • 1 lingură bulion
  • 2 linguri sos de friptură
  • 100 g zarzavat
  • 1 pahar vin
  • 40 g şuncă
  • 1/4 1 supă
  • sare
  • piper
  • 15g hrean

Mod de preparare:

Se sotează untul cu costiţa, prazul şi zarzavatul tăiate. Apoi se pun făina, bulionul, vinul, supa, sare şi piper şi se fierbe 25 minute.

Se strecoară şi se pune şunca tocată, hreanul ras şi puţin zahăr.

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.