Sos cu piper alb

Printeaza

Sos cu piper alb din: carne de porc, cascaval, unt, smantana, ficat, sare, piper.

Ingrediente:Sos cu piper alb

  • 80 g fileu afumat din carne de porc
  • 40 g caşcaval ras
  • 80 g unt
  • 2 linguri cu smântână
  • 80 g ficat de pasăre
  • piper alb
  • sare
  • 1/4 l supă
  • 1 lingură cu sos de pasăre

Mod de preparare:

Tăiaţi fileul şi ficatul în cuburi mici, sotaţi-le în unt, apoi fierbeţi-le 10 minute cu supă şi 1 lingură sos de pasăre.

La sfârşit adăugaţi smântână, caşcavalul ras şi sare.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.