Sos picant

Printeaza

Sos picant

Ingrediente:Sos picant

  • 1 ceapă (arpagic)
  • 3 castraveciori în oţet
  • 80 g limbă afumată fiartă
  • 2 lin­guri sos picant
  • 2 linguri sos spaniol
  • 1/2 linguriţă muştar
  • 2 linguri sos Worcester
  • puţin zahăr
  • 1 legătură verdeaţă
  • 1/2 pahar vin
  • 50 g unt
  • puţin piper

 

Mod de preparare:

Ceapa tocată se fierbe cu vinul şi se reduce. Apoi se adaugă sosul format si sosul spaniol şi se fierbe 8 minute cu limba tocată şi castraveciorii tocaţi.

Se termină cu muştarul, sosul Worcester, piperul, zahărul, untul şi verdeaţa tocată.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.