Sos picant de rosii

Printeaza

O reteta de sos picant de rosii din: sos de rosii, ardei capia, ulei de masline extravirgin, usturoi, zahar, sare si piper.

Ingrediente:Sos picant de rosii

  • 300 g sos de rosii
  • 1 ardei capia rosu
  • 4 linguri ulei de masline extravirgin
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lingurita zahar
  • sare si piper

 

Mod de preparare:

Taie ardeiul capia în două, îndepărtează-i seminţele şi codiţa şi toacă-l mărunt. Incinge uleiul într-o tigăiţă mică neaderentă, pune ardeiul tocat şi usturoiul curăţat şi căleşte-le uşor. Adaugă sosul de roşii şi zahărul, lasă-le să fiarbă la foc mic 10 minute şi potriveşte gustul cu sare şi piper.

Lasă compoziţia să se răcească, scoate usturoiul şi pune-o în va­sul blenderului. Mixează până când obţii un sos omogen şi neted. Serveşte sosul în cantităţi mici, cu preparate prăjite, carne friptă sau cu crenvurşti.

Sos picant de rosii

Sos picant de rosii

Pofta buna!

 

 

Incoming search terms:

  • sos de rosii picant
  • sos picant de rosii

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.