Sos picant de iarna

Printeaza

Sos picant de iarna din: rosii, gogosari rosii, ardei capia, radacina de telina, ceapa, otet, ulei, zahar, chimion, piper, sare, ardei iute.

Ingrediente:Sos picant de iarna

  • 5 kg rosii
  • 20 gogosari rosii
  • 5 ardei capia
  • 2 radacini de telina
  • 2 cepe mari
  • 250 g otet
  • 250 g ulei
  • 250 g zahar
  • 2 lingurite de chimion
  • 2 lingurite de piper
  • 8 linguri de sare
  • 4 ardei iuti

 

Mod de preparare:

Gogosarii si ardeii curatati se dau prin masina de carne, dupa care se pun la fiert cu otetul, uleiul, piperul, chimenul, sarea, ardeii iuti curatati de seminte, zaharul, telina si ceapa.

Asteptam sa dea un clocot, apoi se dau prin masina rosiile si se adauga peste ardei la fiert.

Dupa preferinta, se sterilizeaza ca si sucul de rosii.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • sos picant pentru iarna
  • sosuri pentru iarna
  • sosuri picante pentru iarna

1 comentariu

  1. O reteta total ametita!! Ardeii si gogosarii tocati si fierti se toaca si se pun peste ardei… Care ardei? Aia tocati deja??
    Cred ca putin profesionalism nu ar strica pe un site cu pretentie “de lux”!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.