Sos pesto cu nuca si parmezan

Printeaza

Sos pesto cu nuca si parmezan din: busuioc, usturoi, miez de nucă măcinat, ulei, parmezan.

Sos pesto cu nuca si parmezan

Ingrediente:

  • 3-4 legături busuioc
  • 4-5 căţei de usturoi
  • 2 linguri de miez de nucă măcinat
  • 120 ml ulei
  • 50-70 g parmezan

 

 

 

Mod de preparare:

Speli frunzele de busuioc şi le pui într-un blender, alături de căţeii de usturoi, miezul de nucă măcinat şi parmezanul ras proaspăt. Sosul obţinut îl păstrezi la rece.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.