Sos pentru fondue sau friganele

Printeaza

Sos pentru fondue sau friganele din: maioneza, smantana, usturoi, boia, piper.

Ingrediente:Sos pentru fondue sau friganele

  • 60 g (1/4 cană) de maioneză
  • 45 g (3 linguri) de smântână
  • 3 căţei de usturoi tăiaţi foarte fin
  • boia de ardei
  • piper

 

Mod de preparare:

Amestecaţi totul şi răciţi cel puţin 2 ore înainte de a servi.

Acest sos rece delicios poate fi servit pentru fondue bour-guignon sau chinezesc sau ca aperitiv, muind în el bastonaşe de morcov, ţelină, buchete de conopidă sau brocoli, ciuperci proaspete, ardei gras, etc.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.