Sos mole cu cacao si banana

Printeaza

Sos mole cu cacao si banana din: cacao sau praf de roşcovă, ardei iute, banană, ceapa, sirop de agave, roşii, untdelemn de măsline, sare, scortisoara, cuisoare, sovârf, avocado.

Sos mole cu cacao si banana

Ingrediente:

  • 2 linguri de cacao sau praf de roşcovă
  • 1 linguriţă de ardei iute, curăţat de seminţe şi mărunţit
  • 3 sferturi de ceaşcă de banană, feliată
  • 2 linguri de ceapă, tocată
  • 1 lingură de sirop de agave
  • 1 ceaşcă de roşii tăiate în bucăţi
  • 1 lingură de untdelemn de măsline
  • 1/2 linguriţă de sare
  • 1/2 linguriţă de scorţişoară
  • 1 vârf de linguriţă de cuişoare
  • 1/2 linguriţă de sovârf
  • 1/2 ceaşcă de avocado

Mod de preparare:

Intr-un mixer, amestecaţi laolaltă praful de cacao sau roş­covă, ardeiul iute, banana/ceapa, siropul de agave, roşiile, untdelemnul de’măsline, sarea, scorţişoara, cuişoarele şi sovârful.

Puteţi adăuga şi puţin amestec de mirodenii, dacă doriţi. Adăugaţi la sfârşit avocado şi amestecaţi până când sosul devine omogen şi cremos.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.