Sos cu migdale si portocale

Printeaza

Sos cu migdale si portocale din: migdale, ulei, portocala, cacao, sare, zahar, franzela.

Ingrediente:Sos_pesto_cu_migdale

  • 1 felie de franzelă
  • 20 g migdale dulci, curăţate
  • 60 ml ulei
  • 1 lingură cu sos suprem
  • 1/2 linguriţă cu cacao
  • 1/2 portocală
  • puţină sare
  • zahăr

Mod de preparare:

Migdalele măcinate se combină cu sosul suprem cu cacao şi zeamă de portocală. Când s-au omogenizat foarte bine, se potriveşte de sare şi zahăr.

Este sosul care se recomandă a fi servit cu anghinară fiartă, rece şi la peşte alb rasol.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.