Sos cu midii

Printeaza

Sos cu midii din: cozi de raci, midii, boia, frisca, coniac, sos de peste.

Ingrediente:Sos cu midii

  • 20 de cozi de raci fierţi
  • 10 midii
  • 50 g unt
  • boia de ardei iute
  • 50 g frişcă bătută fără zahăr
  • 1 lingură de coniac
  • 1 gălbenuş
  • 1/4 l sos suprem de peşte

Mod de preparare:

Sotaţi midiile în unt, cu puţină supă. Tăiaţi mărunt cozile de raci.

Fierbeţi-le 10 minute cu sosul de peşte şi cu boiaua iute. Adăugaţi midiile sotate, gălbenuşul, coniacul, untul şi frişca.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.