Sos de menta

Printeaza

O reteta de sos de menta din: frunze de menta, frunze de patrunjel verde, cognac, smantana si sare.

Ingrediente:Sos de menta

  • 200 g frunze verzi de menta
  • 1 lingurita frunze de patrunjel verde
  • 150 g cognac
  • 150 ml smantana
  • sare

 

Mod de preparare:

Pisaţi frunzele tăiate de mentă şi de pătrunjel într-un mojar, împreună cu puţină sare grunjoasă.

Adăugaţi apoi smântână şi cognacul, amestecaţi şi când amestecul este omogen, puneţi vasul la bain-ma- rie, la foc potrivit.

Fierbeţi sosul timp de 5 minute. Serviţi sosul cald sau rece la peştele fript pe grătar.

Sos de menta

Sos de menta

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.