Sos genovez

Printeaza

Sos genovez

Ingrediente:Sos genovez

  • 1 pahar vin
  • 2 linguri bulion pastă
  • 3 linguri sos spaniol
  • sare
  • piper
  • 4 fileuri de anşoa
  • 80 g unt
  • 1/2 legătură tarhon
  • 2 gălbenuşuri

 

Mod de preparare:

Vinul şi piperul pisat se pun la fiert pînă a scăzut la un sfert. Apoi se adaugă bulionul şi sosul spaniol şi se mai fierb 5 minute.

Se montează (ames­tecă) cu gălbenuşul, untul şi se termină cu tarhonul tocat şi fileurile de anşoa tocate.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.