Sos frantuzesc

Printeaza

Sos frantuzesc din: maioneza, marar, patrunjel, ceapa si albusuri.

Sosuri_5

 

Ingrediente:

  • maioneza
  • marar
  • patrunjel
  • ceapa
  • albusuri de ou

 

Mod de preparare:

Pregătiţi obişnuit o maioneză în care puneţi: mărar, pătrunjel şi ceapă tocată foarte fin.

Adăugaţi apoi şi albuşurile fierte tăiate în cuburi mici.

 

 

Sos frantuzesc

Sosuri_5

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Chutney de ceapa cu vin rosu

Chutney de ceapa cu vin rosu

Chutney de ceapa cu vin rosu din: ceapa, zahar tos, otet de vin, vin rosu si scortisoara.   Ingrediente: 8 cepe mari roşii 100 g zahăr tos 100 ml oţet de vin roşu 100 ml vin roşu 1 pliculeţ cu scorţişoară     Mod de preparare: Taie ceapa solzişori şi pune-o împreună cu zahărul într-un […]

Sos de branza cu sofran

Sos de branza cu sofran

Sos de branza cu sofran din: sofran, crema de branza, ceapa verde, busuioc, sare, piper, legume. Ingrediente:  putin sofran, cateva grame 200 g crema de branza 1 legatura ceapa verde 10 frunze de busuioc sare si piper legume proaspete, pentru servire   Mod de preparare: Puneti 1 lingura apa calda intr-un bol si presarati sofranul. […]

 

Sos de chili pentru friptura

Sosuri gustoase

Va prezentam cateva sosuri gustoase si usor de pregatit: Reteta zilei: Guacomole picant Guacomole picant din: ceapa verde, coriandru, limeta, avocado, sare, ardei iute, nachos. Ingrediente:  ½ fir ceapa verde 1 legatura coriandru ½ limeta 4 avocado sare ½ ardei iute nachos, pentru servire   Mod de preparare: Tocati coriandrul, ceapa verde si ardeiul iute. […]

 

Sos grecesc (tzatziki) cu iaurt

Sos grecesc (tzatziki) cu iaurt din: iaurt, castraveti, usturoi, ulei, marar, zeama de lamaie, sare, piper. Ingrediente: 400 g iaurt grecesc 4 castraveciori de vară 2 căţei de usturoi 1 lingură ulei de măsline 1 lingură zeamă de lămâie 1 legătură mărar sare piper   Mod de preparare: Decojeşte castraveciorii şi dă-i pe râzătoarea mare. Sărează […]

Sos pesto cu nuci si parmezan

Sos pesto cu parmezan si nuci

Sos pesto cu parmezan si nuci din: usturoi verde, parmezan, nuci, ulei de masline, suc de lamaie, sare, piper. Ingrediente:  1 legatura usturoi verde 1/3 cana parmezan ras 1/3 cana nuci prajite 1/4 ceasca ulei de măsline 1 lingura suc de lamaie 1/2 linguriță sare 1/4 linguriță piper negru   Mod de preparare: Curatati usturoiul. […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.