Sos espagnole

Printeaza

Sos espagnole

Ingrediente:Sos espagnole

  • 250 ml supa consome de vita cu legume pt aroma
  • 40 g unt
    patrunjel
  • piper
  • sare
  • o ceapa intepata de 2 cuisoare
    dafin
  • cimbru si bulion de rosii

Mod de preparare:

Se prepara o supa consome de vita cu legume pt aroma.  Se caleste o lingura de faina in 40 g unt, cand este blond-brun se adauga 250 ml de supa incetul cu incetul si se amesteca departe de foc pentru 15 minute.

Se adauga patrunjel, piper,sare, o ceapa intepata de 2 cuisoare, dafin, cimbru si se pune la fiert la foc mic pt o ora. Se raceste se lasa sa se aleaga grasimea, se pune din nou la fiert adaugandu-se bulion de rosii.

Se fierbe inca 30 de minute pe foc mic.Cand e gata se trece prin strecuratoare.

1 comentariu

  1. Caut retete de sosuri, iar aceasta e perfecta: simpla si gustoasa. Recomand.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.