Sos Elveţian

Printeaza

Sos Elveţian

Ingrediente:Sos Elveţian

  • 80 g fileu afumat
  • 40g parmezan sau caşcaval ras
  • 80 g unt
  • 2 linguri smantană
  • 80 g ficat de pasăre sau viţel
  • piper alb
  • sare
  • 1/4 l supă
  • 1 lingură sos de pasăre

 

Mod de preparare:

Fileul şi ficatul se taie şi se sotează în unt, apoi se toacă mărunt şi se fierbe 10 minute cu supă, 1 linguriţă sos de pasăre.

Se termină cu smantana, parme­zanul ras şi sare.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.