Sos de vin rosu

Printeaza

Sos de vin rosu din: ceapa, concentrat de vita, vin rosu sec, unt, sare, piper.

Ingrediente:Sos_de_vin_rosu

  • 2 cepe mici
  • un cub concentrat de vita
  • 1/2 l vin rosu sec
  • 30 g unt
  • sare

 

 

Mod de preparare:

Se căleşte în unt, 10 minute, ceapa tăiată foarte mărunt, iar concentratul se desface în puţină apă.

Peste ceapă, se toarnă concentratul de vită dizolvat în apă si vinul rouu, se potriveşte de sare şi piper şi se lasă la fiert pentru 30 de minute.

Sos de vin rosu

Sos_de_vin_rosu

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.