Sos simplu de vanilie

Printeaza

Sos de vanilie

Ingrediente:Sos simplu de vanilie

  • 1/4 l lapte
  • 1/2 baton vanilie
  • 80 g zahăr
  • 1 ou
  • 4 gălbenuşuri

 

Mod de preparare:

Laptele, zahărul şi vanilia se pun la fiert.

Separat se amestecă bine cu telul, ouăle. Cîn laptele clocoteşte, se pune cîte puţin peste ouă, apoi se pune un capac.

Sosul se leagă (se îngroaşă) singur şi se serveşte cald sau rece.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.