Sos de unt cu galbenus

Printeaza

Sos de unt cu galbenus din: unt, galbenus, lamaie, sare.

Ingrediente:Sos de unt cu galbenus

  • 125 g unt
  • 5 gălbenuşuri
  • zeama de la o lămîie
  • sare

 

Mod de preparare:

Într–un castron mic, aşezat într–un vas cu apă clocotită, se freacă untul, adăugînd gălbenuşurile unul cîte unul.

Se amestecă neîncetat pînă se înfierbîntă, fără însă să fiarbă.

Se adaugă sarea şi zeama de lămîie.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.