Sos de salvie

Printeaza

O reteta de sos de salvie cu unt, usturoi, ceapa, morcov, zahar, telina, busuioc, sare si putin vin.

Pentru paste fainoase

Ingrediente:Sos de salvie

  • o lingură de unt
  • 6 căţei de usturoi
  • o ceapă
  • un morcov mic
  • o ceaşcă suc de roşii
  • o linguriţă de zahăr
  • 3 frunze de ţelină
  • o rămurică de busuioc
  • 4 frunze de salvie, proaspete sau uscate
  • sare
  • puţin vin

 

Mod de preparare:

Intr-o lingură de unt, se înăbuşă căţeii de usturoi tocaţi, o ceapă tocată şi morcovul ras.

Se adaugă sucul de roşii, zahărul, frunzele de ţelină, busuiocul şi frunzele de salvie (proaspete sau uscate), sare şi chiar puţin vin după gust.

Incoming search terms:

  • suc de salvie
  • sos de salvie

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.