Sos de roşii romanesc

Printeaza

Sos de roşii romanesc

Ingrediente:Sos de roşii romanesc

  • 1 kg roşii
  • 80 g unt
  • sare
  • 1/2 lingură zahăr

 

Mod de preparare:

Roşiile se spală, se curăţă şi se pun la fiert tăiate bucăţi.

Cînd sînt bine fierte se dau prin sită, se pune sarea, zahărul şi untul şi se mai fierbe pînă se îngroaşă.

Se poate amesteca la urmă cu 150 g smantană.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.