Sos de rosii cu usturoi si oregano

Printeaza

Incinge într-o cratiţă 1 lingură ulei de măsline şi sotează 2 cepe tocate, până se înmoaie. Adaugă 2 căţei de usturoi şi 1 lingură piure de roşii. Mai sotează-le câteva minute, apoi adaugă 800g de roşii din conservă şi 1 linguriţă de oregano uscat.

Asezonează din belşug şi fierbe totul timp de 20 de minute, apoi lasă să se răcească. Păstrează sosul în frigider în borcane sterilizate timp de 7 săptămână sau transferă-l într-un recipient de plastic şi păstrează-l în congelator timp de 2 luni.

Sosuri_2

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Simplu si bun sosul asta!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.