Sos de rosii cu ardei copt

Printeaza

Sos de rosii cu ardei copt din: ardei,rosii uscate, usturoi, ardei iute, busuioc, coriandru, ulei de masline, otet de vin.

Ingrediente: Sos_de_rosii_cu_ardei_copt

  • 3 ardei rosii
  • 85g de rosii uscate
  • 1 catel de usturoi, tocat
  • 1/2-1 ardei iute rosu
  • cate 1 mana frunze de busuioc si coriandru
  • 6 linguri ulei de masline
  • 2 linguri de otet din vin rosu

Mod de preparare:

Taie ardeii in sferturi si curata-i de seminte, apoi asaza-i cu coaja in sus pe grill. Coace-i pana cand coaja se innegreste, apoi transfera-i intr-un bol si acopera-i cu folie de aluminiu pana cand se racesc. Decojeste-i si toaca-i grosier.

Toaca grosier rosiile si usturoiul. Curata de seminte si toaca grosier ardeiul iute. Pune toate ingredientele in robotul de bucatarie, cu sare si piper din abundenta.

Marunteste-le. Transfera mixul intr-un bol, acopera-l si tine-l la frigider pana la servire.

Sos de rosii cu ardei copt

Sos_de_rosii_cu_ardei_copt

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.