Reteta sos de rosii

Printeaza

Reteta sos de rosii din: rosii, zahar, otet, unt, sare, zeama de carne.

Ingrediente:Reteta sos de rosii

  • 500 g roşii bine fierte şi strecurate sau 2 linguri de bulion (pastă)
  • 1 linguriţă zahăr
  • 1 linguriţă oţet
  • 2 linguri de unt
  • 3/4 pahar zeamă de carne sau apă
  • sare

 

Mod de preparare:

Se pune într–o cratiţă apa, bulionul, zahărul oţetul şi sarea, se lasă pe foc ca să dea un clocot, se adaugă untul şi se mai lasă să dea un clocot, două, se gustă de sare.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.