Sos de ou

Printeaza

Sos de ou 

Ingrediente:Sos de ou

  • 1 ou
  • 1 gălbenuş
  • 200 g ulei
  • 1 linguriţă zeamă de lămâie
  • sare
  • 1 castravete mic în oţet
  • 1 linguriţă cozi de ceapă verde tocate mărunt

 

 

Mod de preparare:

Se fierbe un ou răscopt. Se dă gălbenuşul prin sită, se pune un gălbenuş crud, sare, puţină lămâie, şi se face cu ulei un sos de maioneză.

Când este gata, se pune albuşul răscopt, un castravete în oţet şi cozile de ceapă, toate tăiate foarte fin.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.