Sos de oase de păsări sălbatice

Printeaza

O reteta delicioasa de sos de oase de pasari salbatice din: oase si capete de fazan, ceapa, zarzavat, faina, vin rosu, cozi de ciuperci, zahar, sare, piper, afumaturi, ulei si cimbru.

Ingrediente:Sos de oase de păsări sălbatice

  • 1 kg oase şi capete de fazan, potarniche, sitari
  • 1 ceapă
  • 100 g zarzavat
  • 200 g făină
  • 1 pahar vin roşu
  • cîteva cozi de ciuperci
  • 20 g zahăr
  • sare
  • piper
  • 40g afumături
  • 50g ulei
  • cimbru

 

Mod de preparare:

Oasele se taie mărunt şi se prăjesc în ulei cu afumătura tăiată, ceapa şi zarzavatul tăiat, zahărul şi făina.

Se fierb 1 oră cu 2 1 apă, vin, cimbru, sare, piper şi cozile de ciuperci tăiate.

Se strecoară şi se pun din nou la fiert pînă mai scade şi se pune 1 lingură de vin roşu.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.