Sos de mustar

Printeaza

Sos de mustar

Sos de mustar

Ingrediente:

  • 25 g faina
  • 2-3 linguri ulei sau 30 g unt
  • 50-100 ml smantana
  • 1 lingura cu varf ceapa rasa fin
  • 2-3 linguri cu varf mustar
  • 1/2 l apa

 

Mod de preparare:

Ceapa taiata marunt se caleste 1 minut la foc mic si se stinge imediat cu supa. Se fierbe 10 minute.

Faina, mustarul si smantana se dilueaza cu restul de supa, care se adauga putin cate putin, ca sa nu se formeze cocoloase, si se toarna in sos.

Se lasa sa fiarba cateva clocote ca sa se lege faina si se sareaza dupa gust; facultativ se pot adauga cateva picaturi de zeama de lamaie sau otet.

Sos de mustar

Sos de mustar

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Foarte bun acest sos de mustar.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.