Sos de migdale

Printeaza

Sos de migdale

Sos de migdale

Ingrediente:

  • 200 g migdale
  • 400 ml lapte de soia
  • 150 g miere de albine
  • 2 pliculeţe de zahăr vanilat

 

Mod de preparare:

Migdalele se opăresc, se curăţă de coajă şi se usucă la gura cuptorului. Se pun apoi în blender cu restul ingredientelor.

Peste această compoziţie, se toarnă câte puţin lapte fierbinte şi se amestecă uşor. Se obţine un sos fin, care poate fi servit ca desert sau ca sos la diferite budinci.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.