Sos de inmuiat din castraveti cu marar

Printeaza

Sos de inmuiat din castraveti cu marar din: castraveti, tofu, lamaie, usturoi, sare, patrunjel, marar, ceapa.

Ingrediente:Sos de inmuiat din castraveti cu marar

  • 2 castraveţi mici
  • 1/2 kilogram de tofu moale
  • 3 1/2 linguri de suc de lămâie
  • 2 căţei de usturoi, curăţaţi
  • 1/2 de linguriţă de sare de mare
  • 1 lingură de pâtrunjel proaspăt tocat
  • 1 lingură de mărar
  • 1/4 de cană de ceapă roşie tocată fin

 

Mod de preparare:

Se curăţă şi se rad castraveţii. Într-un blender sau robot de bucătărie se combină tofu, sucul de lămăie, usturoiul, sarea, pătrunjelul şi mărarul.

Se pasează bine, până se obţine o compoziţie omogenă. Se stoarce castravetele ras, pentru eliminarea excesului de apă. Pe urmă se pune într-un bol de servire cu ceapa roşie. Se pune apoi şi compoziţia cu tofu şi se amestecă pentru a se omogeniza. Se lasă la răcit 2-3 ore.

Se serveşte cu lipie sau cu biscuilii sau cipsurile preferate.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.