Sos de iaurt gras

Printeaza

Pune o bucată de tifon într-o sită ne­metalică ţi umple-o cu 450 g iaurt gras. Lasă la frigider peste noapte. Varsă zerul ţi toarnă iaurtul într-un castron.

Presară 100 g ridichi rase, 1 castravete, curăţat de seminţe si tocat, 2 linguri seminţe de floarea soarelui, câteva fire de pătrunjel sau mentă, tocate grosier, si stropeste cu 1 lingură de miere lichidă si o lingură ulei de măsline.

Sos de iaurt gras

Sos de iaurt gras

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.