Sos de hrean cu naut

Printeaza

 Sos de hrean cu naut

Ingrediente:Sos de hrean cu naut

  • 1/2 cană cu năut încolţit de două zile
  • 3 linguri de apă
  • 1 lin­gură zeamă de lămâie
  • 1 lingură iaurt
  • 3 linguri de hrean tocat
  • 4 căţei de usturoi pisat
  • 150 g brânză de vaci
  • sare şi piper

 

Mod de preparare:

Amesteci toate ingredientele până obţii un piure şi potriveşti de sare şi piper după gust. îl torni peste cartofi fierţi, iar deasupra presari pă­trunjel tocat fin.

 

Poftă bună!

1 comentariu

  1. Cum o fi sosul de hrean cu naut? Sa fac si eu.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.