Sos de gogonele cu prune uscate si ceapa

Printeaza

Sos de gogonele cu prune uscate si ceapa din: gogonele, ceapa, piper, patrunjel, marar, prune uscate.

Sos_de_gogonele_cu_prune_uscate_si_ceapa

Ingrediente:

  • 18 gogonele de mărime potrivită
  • 4 cepe medii
  • piper
  • 1 legătură pătrunjel
  • 1 legătură mărar
  • 200 g prune uscate, fără sâmburi şi tocate

 

 

Mod de preparare:

Scurgi şi speli gogonelele, pe caţe le tai mărunt. Toci ceapa şi prunele uscate cărora le-ai eliminat eventualii sâmburi.

Presari piper, după gust, toci mărarul şi pătrunjelul şi amesteci bine.

Poţi servi imediat sau de la frigider, lângă o friptură sau orez.

Sos de gogonele cu prune uscate si ceapa

Sos_de_gogonele_cu_prune_uscate_si_ceapa

 

Savurati!

 

 

 


poate iti place si:

retete

Rețetă simplă și delicioasă de gogonele murate

Rețetă simplă și delicioasă de gogonele murate din: gogonele, apa, otet alb, sare, foi de dafin, piper negru, usturoi, marar, chili.   Ingrediente: 1 kg de gogonele proaspete 1 litru de apă 250 ml oțet alb 3 linguri sare 2 foi de dafin 5 boabe de piper negru 3 căței de usturoi Mărar proaspăt (opțional) […]

 

 

Gogonele in otet

Gogonele in otet din: gogonele, ceapa, sare, piper, telina, zahar, otet. Ingrediente: 2,5 kg gogonele 6 cepe mari 145 g sare grunjoasă o lingură boabe de piper o lingură cuişoare o lingură seminţe ţelină o lingură boabe de muştar 700 ml oţet 650 g zahăr   Mod de preparare: Gogonelele şi ceapa tăiată felii se […]

 

 

Pofta buna!

 

 

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.