Sos de franzela

Printeaza

O reteta de sos de franzela cu pesmet alba, ceapa, cuisoare, lapte si sare.

Ingrediente:Sos de franzela

  • 120 g pesmet alb din miez de franzela sau cruton
  • o ceapa mica
  • 5 buc cuisoare
  • 250 ml lapte
  • sare

 

Mod de preparare:

Laptele se pune la fiert si spre sfarsit se adauga ceapa intreaga si cuisoarele. Dupa 5 minute se pune pesmetul cu care mai fierbe 2 minute. Daca este prea gros se mai pune putin lapte.

Se scot ceapa si cuisoarele si se pune putina sare. Acest sos se serveste la friptura de pasare, fazan, vitel etc.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.