Sos de ciuperci cu vin

Printeaza

Sos de ciuperci cu vin din: ciuperci, faina, apa, pasta de rosii, margarina, vin, sare, piper.

Ingrediente:Sos de ciuperci cu vin

  • 1 conservă de ciuperci
  • 2 linguri făină
  • 1/2 l supă sau apă
  • 1 lingură pastă de roşii
  • 3 linguri mărgăr­ina
  • 1 pahar de vin
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Ciupercile se spală, se taie felii şi se trec printr-un jet de apă. Apoi se înăbuşă în margarină, se adaugă sosul, sarea, piperul şi se lasă la fiert.

Sosul se prepară astfel: făina se amestecă cu supă de legume sau apă la foc mic, până se în­groaşă. Apoi se adaugă pasta de roşii diluată în puţină apă, vinul, sarea şi margarina şi se ames­tecă bine pe foc.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.