Sos de castraveciori

Printeaza

Sos de castraveciori

Ingrediente:Sos de castraveciori

  • 200 g castraveciori în oţet
  • 50 g muştar
  • 200 g maioneza
  • 1 g piper
  • sare

 

Mod de preparare:

Se curăţă de coajă castraveciorii în oţet (cornişon), se toacă foarte mărunt, se scurg de zeamă şi se amestecă cu maioneză.

Se adaugă muştar, piper şi sare după gust. Se serveşte la fripturi reci.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.