Sos de capere si sardele

Printeaza

Sos de capere si sardele din: oua, capere, sardele, ulei, patrunjel, lamaie, vin.

Ingrediente:Sos de capere si sardele

  • 4 gălbenuşuri fierte
  • 30 g capere
  • 4 sardele
  • 200 ml untdelemn
  • o linguriţă pătrunjel verde tocat
  • o lămâie
  • 2 linguri vin vechi

 

Mod de preparare:

Se trec gălbenuşurile şi sardelele prin sită, se pun într-un castron, se adaugă untdelemnul şi se freacă bine cu lingura de lemn.

Se pun caperele tocate, se adaugă şi celelalte ingre­diente şi se bat bine până se omogenizează sosul.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.