Sos de ardei cu telina si ceapa rosie

Printeaza

Sos de ardei cu telina si ceapa rosie din: ardei, telina, ceapa rosie, otet de mere, zahar, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Sos_de_ardei_cu_telina_si_ceapa_rosie

  • 1 ardei mare
  • 2 țeline mici
  • 1 ceapă roșie
  • 2 linguri oțet de mere
  • 1 linguriță zahăr
  • 1 lingură ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cureţi, speli şi tai mărunt ceapa, ardeiul și țelina. Pentru ca sosul să fie mai fin, poţi să dai ţelina pe răzătoarea mică.

Pui legumele într-o crăticioară, la foc mic, împreună cu uleiul.

Amesteci continuu, timp de 5 minute, apoi adaugi restul ingredientelor și lași să scadă la foc mic, până când sosul devine omogen.

Îl pui într-un borcan de 350 ml pe care îl închizi cu un capac metalic şi îl laşi să se răcească în cuptorul cald.

Sos de ardei cu telina si ceapa rosie

Sos_de_ardei_cu_telina_si_ceapa_rosie

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.