Sos cu verdeturi

Printeaza

O reteta de sos cu verdeturi din: galbenus, mustar, ulei, zeama de lamaie, cartof, verdeata, ceapa verde, smantana, sare si piper.

Ingrediente: Sos cu verdeturi

  • un galbenus crud
  • 2 linguri mustar
  • 2 linguri ulei
  • zeama de la 1 lamaie
  • 1 cartof fiert
  • 1 legatura verdeata (hasmatuchi, patrunjel)
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 lingura smantana
  • sare, piper

Preparare:

Se fierbe cartoful, se zdrobeste cu o furculita si se lasa la racit. Se freaca apoi cu mustarul, galbenusul crud si ueliul. Se adauga zeama de lamaie, smantana, sarea si piperul, amestecand bine dupa fiecare ingredient.

Se spala ceapa si verdeata, se taie marunt si se incorporeaza in sos.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.