Sos de castraveti

Printeaza

Sos de castraveti din: castraveti, margarina, faina, apa, sare, piper.

Castravetele conține aproximativ 95% apă, făcându-l o alegere excelentă pentru hidratare. Consumul de castravete poate ajuta la menținerea nivelului corect de hidratare în organism.

Castravetele este o sursă bună de vitamine și minerale, inclusiv vitamina K, vitamina C, potasiu și magneziu. Acești nutrienți sunt esențiali pentru buna funcționare a organismului.

Castravetele conține antioxidanți, cum ar fi flavonoizii și tanninii, care pot ajuta la combaterea radicalilor liberi din organism. Acești antioxidanți ajută la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ și a inflamațiilor.

 

Ingrediente:Sos de castraveti

  • 3 castraveţi muraţi
  • 100 g margarină
  • 1 lingură de făină
  • 1 ceaşcă de apă
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Castraveţii se curăţă de coajă, se taie fâşii şi se lasă la scurs. Făina se amestecă cu apă călduţă, se adaugă margarina şi sarea.

Se fierb 10 minu­te, amestecându-se încontinuu, după care se adaugă castraveţii.

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Supa de castraveti cu nuca

Sos de castraveti cornison

Sos de castraveti cornison din: castraveti, usturoi, ou, mustar, patrunjel, sare, piper, ulei. Ingrediente: 2-3 castraveţi cornison (în oţet) 2 căţei de ustuiroi un gălbenuş de ou o linguriţă de muştar pătrunjel verde sare piper 1 şi 1/2 dl ulei   Mod de preparare: Se toacă castraveciorii, usturcoiul şi pătrunjelul verde, apoi se amestecă cu […]

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.