Sos cu capere si mustar

Printeaza

Sos cu capere si mustar din: şalote (ceapă franţuzească), cornişon, capre, muştar Dijon,  oţet din vin roşu sau sherry, taragon, pătrunjel , arpagic, ou, ulei de măsline, sare.

Ingrediente:Sos cu capere si mustar

  • 2 linguri de şalote (ceapă franţuzească)
  • 4 linguriţe de cornişon
  • 2 linguriţe de capre, tăiate, mărunt
  • 1 linguriţă de muştar Dijon
  • 2 linguriţe de oţet din vin roşu, ori sherry
  • 1/2 ceaşcă taragon, tocat mărunt
  • 2 linguriţe pătrunjel tocat mărunt
  • 1 linguriţă arpagic tăiat mărunt
  • 1 ou fiert tare, tăiat mărunt
  • 1/2 ceaşcă ulei de măsline
  • 1/4 linguriţă sare

Mod de preparare:

Se omogenizează totul într-un castron potrivit ca mărime (se obţin patru ceşti), prin agitare, spre a nu se zdrobi şi a îşi pierde aromele. Sarea se pune la sfârşit.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.