Sos cu branza de vaci si somon afumat

Printeaza

Sos cu branza de vaci si somon afumat

Sos cu branza de vaci si somon afumat

Ingrediente:

  • 200 g branza proaspata de vaci
  • 100 ml smantana
  • 150 g somon afumat
  • sare
  • piper
  • marar verde

 

Mod de preparare:

Intr-un bol, amesteca 200 g branza proaspata de vaci si 100 ml smantana. Taie 150 g somon afumat in fasii si incorporeaza in amestec.

Asezoneaza cu sare si piper negru proaspat macinat, adauga 1 lingura de marar verde, tocat marunt si serveste cu cartofi fierti.

Sos cu branza de vaci si somon afumat

crop Sos-cu-branza-de-vaci-si-somon-afumat.jpg

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.